¡Santos inocentes, Batman! (1)

Mañana siguiente
8:25 a.m.

musculman%20glenat.jpg

Està un tan tranquil llegint el Musculman de Glénat quan, de sobte, et trobes amb coses com aquesta….

MUSCULMAN.jpg
El «punt febre»? El punt «febre»?????? I  això que dimonis es  suposa que es? Ja estic veient l’escena: El metge diabòlic de l’espai exterior arriba armat amb un termòmetre per a pendre la temperatura de tots els superherois del món i endevinar el seus «punts febres»per a després publicar-los en el butlletí  pangalà ctic dels professionals de la salut. 

Ens en begut l’enteniment (que dirien a TV3 cadena on la major part de nosaltres hem vist la serie) o es que en  això dels còmics tenen llicència per a fer les coses a la babalà ? Es aquest el futur que volem per al nostres fills? Sí amics, a Glénat podran culpar al SALT, al traductor del Word, o al que vullguen, però la realitat es que un altra vegada els lectors hem de patir als traductors centralistes que contracten les editorials. Que serà lo pròxim? Gravar amb be alta? «Scouts» i » exploradoras» en compte de nenas escoltas?

No vull ni imaginar el futur que ens espera si no fem res per aturar aquesta planificada onada de centralisme que vol destruir l’Estat Espanyol introduint la zitzà nia en la nostra societat tolerant…..

 

Publicado por

Isaac Hernández

Periodista y adláter. Sueño con una vida normal pero sé que me cansaría de ella en menos de seis meses